Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان کرمانشاه با اشاره به شناسایی نقاط بحرانی در سطح استان، دهیاران را در تمامی روستاها به عنوان مسؤول اطفای حریق معرفی کرد.

انشااله کولانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: رشته‌کوه‌های زاگرس وسیع‌ترین و اصلی‌ترین رویشگاه گونه‌های مختلف بلوط‌ در ایران است که با گستردگی در 11 استان کشور، 6 میلیون هکتار مساحت دارد و 40 درصد جنگل‌های ایران را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استان کرمانشاه را با بیش از 527 هزار هکتار جنگل و مرتع یکی از منابع مهم جنگل‌های زاگرس دانست و گفت: سالانه بسیاری از گونه‌های گیاهی و بلوط در آتش خاکستر می‌شوند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه افزود: در بیش از 100 مورد آتش‌سوزی در مناطق جنگلی کرمانشاه در سه سال اخیر بیش از 434 هکتار از طبیعت استان در آتش خاکستر شده که عامل اصلی این آتش‌سوزی‌ها انسانی است و سهم عوامل طبیعی و رعد و برق بسیار ناچیز است.

کولانی تصریح کرد: مردم در حوزه حفاظت از منابع طبیعی به عنوان حوزه‌نشینان آبخیز در اولین نقطه مرزی اولین کسانی هستند که هم می‌توانند حریق ایجاد کنند هم اطفا کنند.

وی دهیاران را در تمامی روستاها مسؤول اطفای حریق معرفی کرد و گفت: مردم، بهره‌برداران، دامداران، عشایر و طبیعت‌گران نیز از این قضیه سهیم هستند.

این مسؤول با اشاره به شناسایی نقاط بحرانی در سطح استان، تصریح کرد: از سال گذشته کارهای بسیاری در این زمینه انجام شده که می‌توان به توزیع 37 دستگاه دمنده، تشکیل 115 پایگاه مقاومت، تشکیل 40 اکیپ و 165 گروه 10 نفره، پوشش بیمه‌ای بی‌نام، آموزش تجهیزات چهره به چهره دهیاران و روستائیان اشاره کرد.

کولانی به تشکیل جلسات ستاد بحران در سطح شهرستان‌ها در 17 منابع طبیعی در سطح استان به ریاست فرمانداران اشاره و بیان کرد: پیگیری استانی و ملی در اضافه کردن تجهیزات ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین حریق‌ها در جوار اراضی کشاورزی توسط مردم و طبیعت‌گران ایجاد می‌شود، پرتاب ته‌سیگار رانندگان، رها کردن شیشه، پلاستیک و نایلون در جنگل هم با افزایش دما سبب آتش‌سوزی می‌شود و خسارت‌های جبران‌ناپذیری به جنگل‌ها به بارمی‌آورد، لذا ضرورت دارد مردم رعایت کنند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: منابع طبیعی کرمانشاه آتش سوزی مرتع نقاط بحرانی فارس منابع طبیعی جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۴۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی زیمباوه برای استفاده از توانمندی‌های فناوری ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، آمون مورویرا، وزیر علوم زیمبابوه در دیدار با روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور با اشاره به روابط عمیق سیاسی و قرابت مردم دو کشور تصریح کرد: تعامل خوب و روابط دوستانه دو کشور ایران پیدا کند.

وزیر علوم زیمباوه با اشاره به برخورداری این کشور از منابع طبیعی و ضرورت استفاده از دانش و فناوری برای ارتقای این منابع به خدمات، اشتغال و خلق ثروت گفت: معتقدیم کاربردی‌سازی ظرفیت‌ها و منابع طبیعی با کمک دانش و فناوری ممکن است و با توجه به منابعی که زیمبابوه در اختیار دارد، توانمندی‌های دانشی و فناورانه ایران می‌تواند به گسترش خدمات، افزایش رفاه و پیشرفت با سوار شدن فناوری بر این ظرفیت‌ها منجر شود. آمادگی کامل داریم تا از توانمندی ایران در کاربردی سازی فناوری در حوزه‌هایی همچون هوافضا، کشاورزی، سلامت، محیط زیست و معادن در قالب هماهنگی‌های بین تیم‌های متخصص از دو کشور استفاده کنیم و همکاری‌هایمان را در زمینه‌های فناوری و اقتصادی، گسترش دهیم. با آغوش باز از همکاری علمی، نوآوری، اجتماعی و صنعتی، استقبال می‌کنیم.

«ایران» الگوی خودباوری و توانمندی

آمون مورویرا با اشاره به رویکرد حمایتگرانه و دیدگاه باز جمهوری اسلامی ایران افزود: در تلاش هستیم تا روابط سیاسی خوب دو کشور را به سطح روابط علمی و فناوری نیز ترجمه کنیم و بر این باور هستیم که ایران در زمینه استقلال، خودباوری و پیشرفت قدم‌های خوبی برداشته است. برای ما مهم است تا تجربیات ایران را بیاموزیم و با استفاده از فناوری و نوآوری، کرامت و عزت‌مندی را برای مردم خود به ارمغان ببریم. در گفت و گو و دیدار با معاون علمی رییس‌جمهور ایران بر این موضوع تاکید شد و اعلام کردیم که مشتاق هستیم روابط راهبردی با ایران را به ویژه در حوزه علم و فناوری تقویت کنیم و این کار را در قالب سیاست‌ها، کمیته‌های مشترک و کارگروه‌های همکاری دنبال خواهیم کرد.

وزیر علوم زیمباوه همچنین با اشاره به استفاده از تجربیات ایران در بومی‌سازی محصولات استراتژیک و پیشرفته گفت: ایران دارای سال ها تجربه و دستاورد در عرصه نوآوری است و توانسته با اتصال فناوری و نوآوری به منابع، عزت و اقتدار را برای مردم خود کسب کند. در زیمباوه همچنان منابع طبیعی و زیرزمینی، محور اقتصاد هستند . ما به دنبال این هستیم تا از اقتصاد مبتنی بر منابع عبور کنیم. وابستگی به منابع، خواسته استعمارگران است و ما با گذار از منبع پایه بودن، به دنبال حرکت به سوی یک اقتصاد مولد هستیم.

وی افزود: از طریق ارائه خدمات و تولید محصولات مناسب می‌توانیم به مردم خود کرامت ببخشیم. با معاون محترم علمی به یک هماهنگی برای اجرای پروژه هایی با مالکیت مشترک بر زیرساخت‌ها، سرمایه‌گذاری‌ها و دانش و فناوری‌ها رسیدیم و امیدواریم در آینده ای نزدیک به یک پلتفرم برای تولید محصولات مشترک با کیفیت مطلوب دست پیدا کنیم.

کد خبر 6100337

دیگر خبرها

  • برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس آمادگی کامل داریم
  • آمادگی زیمباوه برای استفاده از توانمندی‌های فناوری ایران
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • آمادگی کامل نیروی انتظامی برای برگزاری انتخابات دور دوم در کرمانشاه
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد