Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، هتل پارسیان کرمانشاه روز دوشنبه میزبان نشستی بود که در آن شهرداران استان‌های کرمانشاه، کردستان و همدان میزبان حجت‌الله ایوبی دبیرکل ملی یونسکو در ایران بودند که طی آن تفاهم‌نامه‌ای با هفت ماده، ۱۶ بند و سه تبصره برای معرفی، توسعه و رونق گردشگری در غرب کشور به امضا رسید.

امضای تفاهم‌نامه ۴ جانبه برای ایجاد مسیر گردشگری تاریخ و تمدن ایران در غرب کشور

بعد از امضای تفاهم‌نامه از برنامه کاربردی زاگرس گردش هم رونمایی شد؛ این برنامه همه شهرهای منطقه زاگرس، مراکز اقامتی و هتل‌ها، نحوه تهیه بلیط هواپیما، قطار و اتوبوس با روز و ساعت حرکت، معرفی مراکز تفریحی و گردشگری، معرفی بوستان ها، تفرجگاه‌ها و شهربازی، معرفی رستوران‌های سنتی و کافی‌شاپ‌ها را با آدرس تلفن و مسیریابی هوشمند در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رونمایی از برنامه کاربردی «زاگرس گردش»

برای اینکه شهرتان برجسته شود باید متفاوت باشید

دبیرکل ملی یونسکو در ایران در این نشست شناسایی تاریخ و تمدن ایران در هر منطقه را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: برای نخستین بار در ایران است که سه استان با همکاری یکدیگر چنین رویداد مهمی را رقم می‌زنند و مجموعه مدیران آنها برای تبدیل شدن به قطب گردشگری، با هم دست برادری می‌دهند.

حجت‌الله ایوبی، بزرگترین سرمایه هرکسی را هویت او دانست و افزود: همین که به این نتیجه برسیم که باید به خویشتن خویش بازگردیم و میراث کهن و داشته ‌هایمان را با نگاه عالمانه ببینیم ، در فکر ، رویکرد ، اندیشه و ذهن ما مهمترین اتفاق افتاده است که بسیار ارزشمند است.

وی با اشاره به اینکه باید هر چیزی را در فرهنگ خود جستجو کنیم و میراث کهن دیارمان را احیا کنیم اظهار داشت: راز برجسته و برند شدن شهر تفاوت‌ها و تمایزهای آن شهر است به عنوان مثال کشورهای همسایه می‌توانند کاخ بسازند اما هرگز نمی‌توانند طاق‌بستان را داشته باشند و با پول نمی‌شود تمدن و فرهنگ را خرید.

ایوبی از ساز و دهل، تنبور، لباس‌های رنگارنگ، غذاهای متنوع و غیره به عنوان داشته‌های تاریخی این سه استان یاد کرد و گفت: اینها نقاط قوت شماست که شهر شما را متفاوت می‌کند و با اراده ای که در شما می‌بینم حتما گردشگری در غرب کشور رونق می‌گیرد.

حجت الله ایوبی دبیرکل ملی سازمان جهانی یونسکو در ایران

بدون کمک هنرمندان شهرتان برجسته نمی‌شود

دبیرکل ملی یونسکو در ایران در ادامه بر نقش هنرمندان در رونق گردشگری تاکید کرد و اظهار داشت: کرمانشاه حق بزرگی بر گردن تاریخ ، تمدن ، موسیقی ، خط نستعلیق و غیره دارد و اگر هنر هنرمندان ، عالمان و اندیشمندان را ارج نهیم و در صدر قرار دهیم اتفاقات خوبی می‌افتد اما در غیر این صورت و بدون کمک هنرمندان نمی‌توانید محور توسعه گردشگری در غرب کشور باشید.

وی نوروز را پروژه بسیار مهمی برای غرب کشور دانست و گفت : کشور ما مهد نوروز است اما متاسفانه باید آیین‌های کهن فراموش‌شده نوروز را امروز در دیگر کشورها پیدا کنیم.

ایوبی با اشاره به اینکه برخی از کشورها هم رگ و ریشه فرهنگ خود را در ما جستجو می‌کنند، افزود: نوروز یکی از پروژه‌های مهم گردشگری است که می‌خواهیم کارهای بزرگی برای آن انجام دهیم و من امروز متقاعد شدم که محور نوروز می‌تواند غرب کشور باشد.

در این نشست شهردار کرمانشاه نشان شهروند افتخاری را به حجت‌الله ایوبی دبیرکل ملی یونسکو در ایران اعطا کرد.

اعطای نشان شهروند افتخاری کرمانشاه به دبیرکل ملی سازمان یونسکو توسط شهردار

 کرمانشاه در زمینه خوراک حرف برای گفتن دارد

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری کرمانشاه هم اصلی‌ترین دلیل برای تبدیل این مسیر به کریدور بزرگ گردشگری غرب کشور را ، تاریخ و تمدن آن دانست و افزود: این مسیر فلات مرکزی ایران را به بین‌النهرین وصل می‌کند و همچنین وجود هشت هزار اثر ثبت شده ملی در این سه استان، بیانگر غنای تاریخی در این مسیر است.

مهدی عبدالمالکی، پیوست این تاریخ را مردمانی دانست که پیشینه ما مدیون رشادت‌ها ، شجاعت‌ها ، غیرت و صفای آنها است و ادامه داد: این مردم در عین تنوع قومی ، مذهبی و زبانی در زیباترین ترکیب‌بندی در طول تاریخ با مسالمت در کنار یکدیگر بودند و باید بدانیم که کهن‌ترین و اصیل‌ترین سبک زندگی ایران در این مسیر قرار دارد.

وی با اشاره به شهرهای خلاق یونسکو و اینکه کرمانشاه در خوراک و غذا حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد، گفت: همدان هم در صنایع دستی مدعی است و باتوجه به اینکه سنندج هم شهر خلاق موسیقی است اگر این سه شهر خلاق در امتداد هم قرار داشته باشند پکیج گردشگران برای شنیدن موسیقی اصیل و خوب ، خوردن خوراک‌های متنوع و جذاب و استفاده از صنایع دستی تکمیل می‌شود و تاثیر زیادی برای گردشگران خواهد داشت.

عبدالمالکی تاکید کرد : وجود پنج میلیون نفر جمعیت در این سه استان که در مجموع ۷۳ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد و همچنین ۵۷۱ کیلومتر مرز مشترک کردستان و کرمانشاه با کشور عراق از ظرفیت‌های بزرگ این مسیر است که می توان از آن استفاده کرد.

مهدی عبدالمالکی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری کرمانشاه

این طرح می‌تواند شهرداری‌ها را صاحب درآمد پایدار کند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه هم در این نشست ضمن تشکر از شهرداری سه استان برای توجه به مقوله گردشگری گفت: این حرکت می‌تواند منبع خیر و برکت برای غرب کشور ، ارتباط بین شهرداری‌ها ، رونق اقتصادی و معیشت مردم باشد.

مهرداد سالاری مبنای ایجاد مسیر گردشگری غرب کشور را  تاریخی دانست و اظهار داشت: در گذشته هم این ارتباط وجود داشته و شهرهای ما با فاصله ۳۰ کیلومتری از هم شکل گرفته بودند و اقامت‌گاه‌هایی هم برای مسافران در حد آن روزگاران در نظر گرفته شده بود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های زیرساختی و ارتباطی موجود در استان کرمانشاه گفت: آزادراه‌ها و بزرگ‌راه‌ها در مسیر تهران ، همدان و کرمانشاه، هاب بودن فرودگاه کرمانشاه برای پروازهای خارجی ، راه‌آهن غرب کشور که تا اسلام‌آبادغرب، خسروی و تا کشور عراق هم خواهد رفت و امکانات اقامتی و هتل‌ها که برای این استان ظرفیت‌ بزرگی محسوب می‌شود.

سالاری، صنعت توریسم را بسیار پردرآمد توصیف کرد و گفت: اگر شهرداری‌ها و میراث فرهنگی با ارتباط نزدیک و تنگاتنگ بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند، درآمد پایداری نصیب شهرداری‌ها می‌شود.

مهرداد سالاری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه

استان کرمانشاه، کردستان و همدان در زمان جنگ سپر امنیتی و دفاعی کشور بودند

شهردار کرمانشاه نیز در این نشست مهمان‌نوازی مردم کرمانشاه را دارای سبقه تاریخی دانست و گفت: تا چندین سال این استان هتل نداشت و مردم کرمانشاه همه مهمانان را در منزل خود جای می‌دادند.

سعید طلوعی این سه استان را سپر دفاعی کشور دانست و گفت: استان‌های غرب کشور در زمان جنگ و بعد از پیروزی انقلاب هم به دلیل داشتن مرز مشترک با عراق بیشترین آسیب را دیدند.

وی ادامه داد : بعد از جنگ هم علاوه بر اینکه حاکمیت توجه ویژه‌ای به غرب کشور نداشت اما خودمان هم نتوانستیم در حوزه گردشگری و تاریخی کارهای اساسی را طوری انجام دهیم تا بخشی از مشکلات را حل کنیم.

طلوعی با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر این سه استان در حوزه تاریخی ، فرهنگی و گردشگری گفت: این طرح می‌تواند گردشگران بسیاری را به غرب کشور بکشاند که در اقتصاد و مدیریت شهری خیلی مهم است و ما هم امیدواریم در سایه همدلی بتوانیم اتفاق بزرگی را در غرب کشور رقم بزنیم.

سعید طلوعی شهردار کرمانشاه

برچسب‌ها کرمانشاه یونسکو حجت الله ایوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمانشاه یونسکو حجت الله ایوبی کرمانشاه یونسکو حجت الله ایوبی دبیرکل ملی یونسکو در ایران حجت الله ایوبی تاریخ و تمدن سه استان غرب کشور شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۰۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز محورهای کامیاران با ورود دستگاه قضا

به گزارش خبرنگار مهر، منصور مهدوی پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید سرزده از اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان و نقاط حادثه خیز مسیر گردشگری کامیاران _پالنگان اظهار کرد: جاده‌های مواصلاتی مابین کامیاران و مسیر گردشگری پالنگان از استانداردهای مناسب برخوردار نیست و نقاط حادثه خیز فراوانی دارد.

وی با بیان اینکه رفع این مشکل چندین سال است که در دستور کار قرار دارد، افزود: این مهم توجه خاص مسؤولان برای تأمین اعتبار دو بانده کردن این مسیر را می‌طلبد تا نقاط حادثه خیر برطرف شده و شاهد حوادث مرگبار نباشیم.

رئیس دادگستری کامیاران از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه خیز محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد و یادآور شد: در سال گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

مهدوی افزود: در تصادفات جاده‌ای بیشترین خسارت وارد آمده قطعاً از دست رفتن سرمایه انسانی خواهد بود که این امر قابل جبران نیست و اثرات معنوی آن سال‌ها ادامه دارد.

وی تصریح کرد: شهرستان کامیاران علی‌الخصوص روستای تاریخی پالنگان در مسیر ثبت جهانی شدن قرار دارد و در ۳۱ فروردین ماه شاهد برگزاری مراسم عرفانی هزار دف در روستای پالنگان بودیم که بالغ بر ۳۰ هزار نفر از اقصی نقاط کشور در این مراسم حضور داشتند که به دلیل مشکلات زیر ساخت‌ها و کمبودها، شاهد مشکلات و مشقت‌ها و حوادث تلخی برای گردشگران و شرکت کنندگان بودیم.

وی خاطرنشان کرد: جاده روستایی یکی از زیرساخت‌های مورد نیاز برای روستاها است و اگر این کار انجام شود، شاهد کاهش مهاجرت و توسعه گردشگری خواهیم بود.

رئیس دادگستری کامیاران تصریح کرد: بسیاری از نقاط گردشگری بکر شهرستان از داشتن راه دسترسی استاندارد محروم هستند، رفع نقاط حادثه خیز و مناسب سازی زیرساخت‌ها یک فرصت مناسب برای راه‌های روستایی است که باعث جذب سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری می‌شود.

مهدوی در پایان بر حمایت دستگاه قضائی از اقدامات اداره راه و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد و بیان داشت: در سال گذشته با همکاری دستگاه قضائی چندین کیلومتر از حریم جاده‌ی روستایی مسیر گردشگری پالنگان آزادسازی گردید که در این خصوص در سطح استان در رتبه اول قرار داریم که این اقدام به دلیل اهمیت موضوع برای دستگاه قضائی بوده است.

کد خبر 6100275

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز محورهای کامیاران با ورود دستگاه قضا
  • اعزام سه هزار لرستانی به ارتفاعات بازی دراز کرمانشاه
  • برای اولین بار در تاریخ فوتبال ایران / برگزاری پرسپولیس - سپاهان فقط با حضور هواداران زن
  • جزئیات زمان اعزام زائران حج تمتع کرمانشاه
  • اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست
  • خوزستانی‌ها در انتهای جدول؛ اتفاقی که برای اولین بار در تاریخ لیگ برتر ایران افتاد
  • فاز ۳ طرح نهضت ملی مسکن رزن عملیاتی می‌شود
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • «محمد پورجعفری» یک نمایش جنایی به صحنه می‌برد
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی