Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از مهر، حسین قراباغی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری شهرداران شهرهای همدان، کرمانشاه و سنندج با محوریت ایجاد مسیر گردشگری تاریخ و تمدن ایران؛ گفت: سال گذشته مبحث مسیر گردشگری غرب کشور با محوریت بهره‌گیری از ظرفیت‌های گردشگری موجود در کمیسیون تخصصی اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان مطرح شد که موردحمایت اعضای شورا قرار گرفت؛ ازاین‌رو دبیرخانه مشترک ۳ شهر شکل گرفت و ضمن پیگیری‌های انجام‌شده، مقرر شد توافق‌نامه‌ای در بحث بهره‌گیری از ظرفیت‌های گردشگری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر همدان افزود: در نشست زاگرس نشینان به میزبانی شهرداری کرمانشاه باهمراهی تعدادی از اعضای شورای شهر همدان، رؤسای کمیسیون‌های تخصصی گردشگری شوراها، شهرداران، معاونان مدیر ارشد استان کرمانشاه و با حضور دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو برای ثبت مسیر گردشگری به‌عنوان ۳ شهر خلاق موسیقی، خوراک و صنایع‌دستی به‌منظور توسعه گردشگری شهری، تفاهم‌نامه امضا شد.

قراباغی ادامه داد: این طرح با امضای توافق‌نامه بین شهرداران به‌صورت رسمی آغاز و مقرر شد در برنامه عملیاتی ۶ ماهه، مقدمات کار در دو بخش کرونا زیستی و پساکرونا به‌منظور پایه‌گذاری این مسیر، پیگیری شود.

مجله جاذبه‌های گردشگری ایران آشنایی با جاذبه‌های گردشگری ملایر - همدان

وی با تأکید بر اینکه ثبت مسیر گردشگری رویداد مهمی است که موجب می‌شود غرب کشور موردتوجه گردشگران قرار گیرد؛ گفت: ارتقا و رونق صنعت گردشگری یکی از مهم‌ترین مباحث در حوزه اقتصادی و جذب سرمایه‌گذار و گردشگر است.

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان ایجاد کریدور گردشگری غرب کشور را رویداد مهمی برشمرد و افزود: این مهم تأثیر بسزایی در ارتقای صنعت گردشگری شهری برای همدان به‌عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران‌زمین و همچنین شهرهای سنندج و کرمانشاه خواهد داشت.

قراباغی همچنین گفت: در این تفاهم‌نامه تبادل فضاهای تبلیغاتی، برگزاری دیدارهای مشترک و احیای منطقه گردشگری غرب کشور توسط همدان، کرمانشاه و سنندج پیش‌بینی‌شده که امیدواریم باهم افزایی و همگرایی از این ظرفیت بالقوه و بالفعل بهره‌مند شویم.

وی برگزاری کارگاه‌های آموزشی یونسکو در منطقه غرب کشور، لزوم برند سازی، تمرکز بر برنامه‌های مرتبط با نوروز و جاده ابریشم، ایجاد جاذبه‌های ویژه و استفاده از ظرفیت‌های مشترک ۳ شهر غرب کشور، تعریف زنجیره تجاری‌سازی و شناسایی بازارهای هدف فعالان گردشگری را ازجمله مفاد تفاهم‌نامه اعلام کرد.

کد خبر 537595 برچسب‌ها استان همدان سفر - گردشگری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان همدان سفر گردشگری شورای شهر همدان مسیر گردشگری تفاهم نامه غرب کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۸۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، سالار آبنوش پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری بخش الموت شرقی اظهار کرد: برخی ظرفیت‌ها نه استانی، بلکه کشوری و جهانی است که الموت و ظرفیت‌های آن نیز جزو همین ظرفیت‌های مهم است اما متأسفانه بسیاری از این پتانسیل‌ها مغفول مانده است.

وی ضمن اشاره به دلایل سد شدن مشکلات پیش پای پیشرفت پروژه‌ها تصریح کرد: ریشه حل بسیاری از مشکلات در حوزه پروژه‌های منطقه‌ای، انسجام و وحدت مسئولان برای رضایت مردم است.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک ضمن اشاره مجدد به اهمیت خدمت رسانی به مردم یادآور شد: نوکری برای مردم بالاترین عبادات، جایگاه و مقام است و این مقام برای یک مسئول ماندنی است چراکه آنچه را مردم بپسندند و از آن رضایت داشته باشند، برای مسئولان عزت آفرین است.

آبنوش کشاورزی و باغداری الموت را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: باید هدف همه فعالیت و کارها، مردم باشد و حالا که شاهد مهاجرت معکوس و بازگشت مردم به روستاها هستیم، نباید در این فرآیند مانع ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: هرچه الموت رونق پیدا کند، به نفع همه ایران است و در بیان جایگاه الموت همین بس که الموت جزو مهم‌ترین مقاصد گردشگری جهانی است و یکی از پیام‌های رونق یافتن گردشگری، ثبات، امنیت و آرامش در کشور است.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک خواستار بهره مندی از این ظرفیت‌ها برای رونق گردشگری در الموت با هدف خدمت‌رسانی به مردم منطقه شد و این جلسه شورای اداری را مقدمه آغاز فعالیت‌های بزرگ برای الموت دانست.

رسیدگی به قلعه شمس کلایه، رونق پروژه‌های گردشگری، جلوگیری از دستبرد میراث گرانبهای فرهنگی کشور، احداث موزه گازرخان، ثبت جهانی الموت، ارائه چهره واقعی از قلعه الموت و تاریخ منطقه و نقش آن در جهان اسلام و فرهنگ مقاومت، موضوعات مرتبط با حوزه قضائی و نیازهای بخش، رسیدگی به راه‌های روستایی و بخصوص محورهای خاکی ازجمله موارد مطرح شده در این شورا بود.

کد خبر 6100409

دیگر خبرها

  • ابتکار شهرداری سمنان برای تقویت گردشگری جاده ابریشم ایران
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • انتقال دبیرخانه دائمی مُد زاگرس به لرستان
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز محورهای کامیاران با ورود دستگاه قضا
  • استقرار ۱۲ تیم امدادی در مسیر تردد زائران بازی‌دراز
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی