Web Analytics Made Easy - Statcounter

«انشااله کولانی» روز سه‌شنبه به ایرنا افزود: ۱۰ آذر ماه جاری بوستان جنگلی موسوم به «چشمه سفید» کرمانشاه در راستای احیای جنگل‌های زاگرس در این پویش بذرکاری خواهد شد.

وی اظهار داشت: دوستداران طبیعت در ۹ شهرستان جنگلی استان کرمانشاه گرد هم خواهند آمد تا با دست‌های مهربان خود بذری در این خاک پاک بنشانند و حیات بخش زاگرس باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کولانی، ضمن دعوت از دانش آموزان، دانشجویان، ورزشکاران، تشکل‌های مردم نهاد، همیاران طبیعت، مدافعان سلامت و ادارات عضو ستاد نهضت سبز، تصریح کرد: طبیعت بستر حیات و توسعه پایدار این مرز و بوم است و از خبرنگاران، عکاسان خبری و هنری و تصویر برداران دعوت می کنیم تا عشق به طبیعت را در وجود مردمان پاک این دیار به تصویر بکشند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کرمانشاه در ادامه سطح جنگل‌های استان کرمانشاه را حدود ۵۲۷ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: اغلب گونه‌های درختی این جنگل ها بلوط ایرانی، بنه، آلبالوی وحشی، زالزالک و گلابی وحشی است.

وی با اشاره به نقش مهم جنگل‌های زاگرس در حفظ خاک، تولید آب و تعدیل آب و هوا، گفت: این جنگل‌ها نقش مهمی در تولید اکسیژن داشته و در جذب گرد و غبار نیز نقش مهمی دارند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کرمانشاه با بیان اینکه جنگل‌های زاگرس در معرض تهدیدات طبیعی و انسانی قرار دارند، گفت: تهدیدات متعددی مثل تغییر کاربری اراضی، قطع درختان، چرای دام، تهاجم آفات و بیماری‌ها، آتش‌سوزی‌های عمدی و غیرعمدی این جنگل‌ها را تهدید می‌کند.

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۰ درصد آن را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.

این استان دارای سه منطقه حفاظت شده شامل منطقه حفاظت شده بیستون که ۵۴ هزار هکتار است، بوزین و مرخیل در پاوه ۲۳ هزار هکتار و قلاجه هم حدود ۴۳ هزار هکتار است.

یک پناهگاه حیات وحش بیستون نیز در منطقه ورمنجه در جاده سنندج وجود دارد و در مجموع استان کرمانشاه دارای چهار منطقه شکار و تیراندازی ممنوع به مساحت ۱۶۱ هزار هکتار است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۳۵ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.

این استان با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه بیش از چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی جنگل یگان حفاظت سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری پاوه کرمانشاه زاگرس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی جنگل یگان حفاظت سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری وزارت جهاد کشاورزی جنگل یگان حفاظت سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری پاوه کرمانشاه زاگرس استان کرمانشاه منابع طبیعی هزار هکتار جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۹۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک حلقه چاه آب غیر مجاز در تنگستان پلمب شد

غلامرضا اسمعیلی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای حفاظت از منابع آب شهرستان و رساندن امانت به دست نسل آینده یک حلقه چاه که به صورت غیر مجاز در منطقه گردشگری روستای خاییز شهرستان تنگستان حفاری شده بود با همکاری اداره منابع طبیعی شهرستان و ضابطین قضائی پلمب و مسلوب المنفعه شد.

دادستان شهرستان تنگستان تصریح کرد: با افراد سود جو و منفعت طلبی که به دنبال تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال هستند برخورد جدی و نسبت به رفع تصرف از آنها اقدام خواهیم کرد.

کد خبر 6099575

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع با متصرفان اراضی ملی در شهرستان دهلران
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • یک حلقه چاه آب غیر مجاز در تنگستان پلمب شد
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی